Despre noi

 
Colaborarea eficienta cu o companie profesionista
va va aduce plusul de care aveti nevoie.

 

Infiintata in anul 2005, firma noastra a oferit servicii de expertiza, design si dezvoltare web personalizate pentru fiecare client cu care am colaborat. De-a lungul celor aproape 8 ani de experienta am invatat de la fiecare om cu care am intrat in contact, fie ca am avut sau nu o relatie de colaborare, ca cele mai importante atuuri sunt seriozitatea si profesionalismul. Stim foarte bine ca lucrul bine facut ne recomanda de doua ori: prin el insusi si prin clientul multumit.

Dorim sa ne perfectionam si sa contribuim la dezvoltarea companiilor partenere prin cresterea eficientei afacerii acestora ca urmare a folosirii tehnologiei IT la cele mai inalte standarde de calitate, personalizate pe specificul activitatii.

Folosirea tehnologiilor de ultima ora este, de asemenea, un obiectiv foarte important, in acest fel putem sa oferim clientilor nostri instrumentele necesare dezvoltarii propriilor afaceri intr-o lume in care ritmul in care creste tehnologia este ametitor.
 
Testimoniale
Am realizat site-ul Anvelope iarna ieftine si am fost foarte multumita de ei. Acum avem unul dintre cele mai bune site-uri de vanzari anvelope."
Cristina C.


Profesionalism si promptitudine. Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei iar Etcetering are o echipa preocupata cu adevarat de aceste calitati si de multumirea clientilor sai.
Dan Farcas
Retele sociale
Va invitam sa fiti alaturi de noi si pe retelele sociale:
Contacteaza-ne:
Nume:
Telefon:
Email:
 
 
Realizare-site.net © Toate drepturile rezervate