Dezvoltare CMS

 
Colaborarea eficienta cu o companie profesionista
va va aduce plusul de care aveti nevoie.

 

Actualizarea informatiilor pe care doriti sa le afisati pe site-ul Dumneavoastra este foarte importanta in cadrul procesului de optimizare pentru motoarele de cautare. De asemenea, cu siguranta va doriti ca vizitatorii, potentialii clienti, si actualii clienti sa aiba acces la ultimele informatii referitoare la produsele si serviciile pe care le oferiti. Un site optimizat din punctul de vedere al motoarelor de cautare (Google, Yahoo, Bing) va fi mult mai bine clasat in cautarile dupa cuvintele cheie specifice domeniului Dumneavoastra de activitate, ceea ce conduce la o mai buna vizibilitate a afacerii pe care o conduceti.

De-a lungul anilor firma noastra a dezvoltat un sistem CMS (Content Management System) usor de folosit chiar de personal care poseda cunostinte minime in utilizarea calculatorului. In cele mai multe cazuri continutul website-urilor nu este actualizat din cauza complexitatii sistemelor CMS.

Sistemul CMS va permite sa creati, sa editati si sa stergeti informatii din site-ul Dumneavoastra si include urmatoarele functionalitati:
  • adaugare/editare/stergere texte continut site, imagini, link-uri;
  • adaugare/editare/stergere produse si servicii
  • editare sectiune stiri
  • editare articole
  • editare foto
  • creare formulare de contact
  • crearea unui numar nelimitat de utilizatori
  • basic seo (keywords, title, tag, description)
Sistemul CMS poate fi personalizat in functie de cerintele Dumneavoastra si a angajatilor, pot fi adaugate module si facilitati noi venind astfel in intampinarea cerintelor specifice domeniului de activitate.
 
Testimoniale
Am realizat site-ul Anvelope iarna ieftine si am fost foarte multumita de ei. Acum avem unul dintre cele mai bune site-uri de vanzari anvelope."
Cristina C.


Profesionalism si promptitudine. Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei iar Etcetering are o echipa preocupata cu adevarat de aceste calitati si de multumirea clientilor sai.
Dan Farcas
Retele sociale
Va invitam sa fiti alaturi de noi si pe retelele sociale:
Contacteaza-ne:
Nume:
Telefon:
Email:
 
 
Realizare-site.net © Toate drepturile rezervate